Retourneren producten besteld via onze webshop

 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Bij Wereldwinkel Nieuwegein doen we er alles aan om een perfect product te leveren. We raden je toch aan om de bestelde producten na ontvangst meteen te inspecteren. Indien u niet tevreden bent over (een gedeelte van) de bestelling, kun je hiermee terug naar onze winkel of neemt een contact met ons op via het contact formulier op onze website.

Kan ik een artikel dat ik online besteld heb, ruilen bij een Wereldwinkel Nieuwegein winkel?

Ja, je kunt er voor kiezen de bestelling gratis terug te brengen naar één van onze winkels. Je meldt je in de winkel bij de kassa waar onze medewerkers je van dienst zijn. Je kunt meteen een ander product kiezen of het betaalde bedrag retour ontvangen op u rekeningnummer. Dit duurt maximaal 14 dagen vanaf het moment van ontbinding..

Wat zijn de retourneervoorwaarden van Wereldwinkel Nieuwegein.nl?

Dit geldt alleen voor aankopen die gedaan zijn via de webshop en bij u zijn bezorgd.

Aankopen opgehaald in de winkel dien te plekke gecontroleerd te worden. 

Als je niet tevreden bent over een artikel is het mogelijk om dit artikel te retourneren. Wij willen je vragen om bij het retourneren rekening te houden met de volgende punten, indien je in aanmerking wilt komen voor volledige vergoeding:

  • Neem altijd eerst contact op met de winkel of via het contact formulier op onze website.
  • Binnen de zichttermijn van 7 dagen na levering van het moet bij de klantenservice worden gemeld dat het artikel geretourneerd gaat worden of moet het artikel al geretourneerd zijn (inclusief mededeling waaruit jouw wens tot herroeping blijkt). Na een eventuele aanmelding heb je nogmaals 14 dagen om de artikelen te retourneren;
  • Het artikel moet in de onbeschadigde, originele fabrieksverpakking zitten, indien redelijkerwijs mogelijk. Indien dit niet het geval is, zullen wij een bedrag op de totaalwaarde in mindering brengen bij terugbetaling;
  • Het artikel moet compleet geretourneerd worden;
  • Het artikel is niet gebruikt of beperkt gebruikt om naar alle redelijkheid noodzakelijk het product te beoordelen;
  • Je krijgt het retourbedrag zo spoedig mogelijk retour, uiterlijk 14 dagen na ontbinding*. Indien je de volledige order retour stuurt, ontvang je het volledige aankoopbedrag met uitzondering van de bezorg-, verzendkosten voor de heenzending binnen 14 dagen retour. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht.